Makkelijk content toevoegen aan je nieuwsbrief

Een goed nieuwsbericht, een mooie column of gewoon een interessant stukje tekst. Je hebt het op je website staan, op een blog of ergens anders op het web en wilt het graag delen met je (potentiële) klanten. Maar hoe krijg je dat nu mooi in je nieuwsbrief gepresenteerd? Met one-click content. One-click content is een nieuwe functie in ons nieuwsbriefsysteem die ervoor zorgt dat je met één klik je nieuwsbrief kunt vullen.

Zo werkt one-click content

Zet de teksten van je blog of je website eenvoudig in je nieuwsbrief. Je geeft alleen aan welke content je wilt gebruiken en hoe deze moet verschijnen. Met slechts één klik voorzie je je nieuwsbrief van tekst. Klaar om te verzenden. Zie je het nog niet helemaal voor je? Neem een paar minuten om het onderstaande filmpje te bekijken.

In twee stappen een gevulde nieuwsbrief

Klaar om aan de slag te gaan? CreateSend maakt het je erg eenvoudig: we maken speciaal voor jou een template die de functie van one-click content ondersteunt. Het enige wat jij hoeft te doen is inloggen met je gebruikersnaam en wachtwoord.

Stap 1: Begin zoals je dat altijd doet

Begin een nieuwe nieuwsbriefcampagne. Gewoon zoals je dat gewend bent. Kies als template ‘one click-content’. Je ziet dan iets wat lijkt op het onderstaande beeld.

Stap 2: Klikken, kiezen & versturen maar

Als je op de ‘Laad berichten’-knop klikt, verschijnen de meeste recente berichten van je website of blog. Dit zijn RSS-berichten. Je ziet ze op onderstaande afbeelding aan de linkerkant van het scherm staan. Aan de andere kant van het scherm vind je een preview van de verschillende berichten: zo zien ze eruit als je ze toevoegt aan je nieuwsbrief.

Klik de berichten aan die je in je nieuwsbrief wilt plaatsen. Nu zie je ze in aan de rechterkant verschijnen, in je nieuwsbrief. Bepaal hoeveel tekst je wilt laten zien: één alinea of meer. Klik op de button met Klaar. Je nieuwsbrief is klaar om te versturen naar je contacten.

Is de functionaliteit van one-click content ook iets voor jou? We maken graag een geschikte template voor je op. Neem hiervoor contact op met CreateSend.