Nieuwsbriefcampagne aanmaken

Bij CreateSend kun  je eenvoudig een proefaccount aanmaken om zelf  gratis een nieuwsbrief te versturen. Daarnaast kun je hier een instructievideo bekijken, waarin eenvoudig wordt uitgelegd hoe je een nieuwsbriefcampagne aanmaakt:

httpv://www.youtube.com/watch?v=pbiyvPGsa_w

Bekijk ook: Hoe vul je de nieuwsbrief?

Wil je het zelf proberen? Ga direct aan de slag:
[button link=”https://www.createsend.nl/contact/verstuur-nieuwsbrief-gratis/”  color=”orange”]Probeer het gratis![/button]

1 antwoord
 1. Arnoud de Vries
  Arnoud de Vries zegt:

  Wederom vind ik een uitleg pagina die voor de mensen zonder enige kennis het 1e stapje overslaat.
  Hoe een brief te schrijven en te vullen…kan ik al op papier en dan per gewone post met postzegel of via Word etc.
  De basis weet ik niet:
  Stel ik heb een blog, op dit blog van WordPress kan ik een Widget toevoegen met “subscribe”, bezoekers kunnen hier vrijwillig hun emailadres invullen en geven zo aan dat ze wel geinteresseerd zijn in een nieuwsbrief.
  Fijn!
  Maar nu? Moet ik dan zelf een mailinglist maken in mijn Outlook of Gmail?
  De basisvraag is dus: Hoe maak/zorg/krijg ik die verdomde emailadressen zodanig bruikbaar (tool?) dat als ik een nieuwsbrief voor dit blog maak, deze de brief automatisch klaarzet voor de ?3.000? subscribed emailadressen. Dat lijkt me het allerbelangrijkste en hetgeen waar het je om te doen is, en niet de inhoud of hoe laat ik het zal versturen.
  Tweede is: hoe kan iemand zich automatisch en zonder problemen afmelden voor de brief?

  Als u eerst dit wilt uitleggen, zodat ik snap hoe het werkt, dan pas zal ik misschien geinteresseerd zijn in uw service/software.

  Ik merk vaak op bij aanbieders van handigheidjes op de pc, dat men aan het elementaire voorbij gaat en er van uitgaat dat iedereen dat al snapt of weet.
  Zo laat je veel potentiële klanten liggen.
  Zeg: een wiskunde leraar die niet begrijpt dat de leerlingen hem niet kunnen volgen, omdat hij niet beseft dat de leerlingen nog niet weten dat het decimale stelsel bestaat uit 10 cijfers: 0 t/m 9 en dat men een afspraak heeft gemaakt over de volgorde en dat je het op je 10 vingers kan tellen enz……

  Een nono op ICT/PC gebied,

  Met vriendelijke groeten,

  Arnoud de Vries

Reacties zijn gesloten.