Digitale nieuwsbrief op je smartphone

Have a new message on mobile phoneHoe ziet je digitale nieuwsbrief eruit op een BlackBerry, iPhone of Samsung Galaxy? Gewoon goed. Als je tenminste je digitale nieuwsbrieven verstuurt met CreateSend. De gebruikelijke nieuwsbrievenopmaak wordt automatisch omgezet in een mobiel-vriendelijke variant. Via een handig scherm check je in één klik hoe je nieuwsbrief er in elk mailprogramma en op elke smartphone uitziet.

Reken af met dat geklungel

Wat in Hotmail een subtiel lichtblauw linkje is, wordt in Gmail ineens een schreeuwende felblauwe link. En waar de woorden in Outlook keurig binnen de tekstvlakken blijven, lijken ze op je iPhone ineens over een eigen wil te beschikken. Als je CreateSend gebruikt, reken je voor eens en altijd af met dit tijdrovende geklungel. Waar je klanten je nieuwsbrief ook mee openen: het design blijft intact omdat die automatisch wordt omgezet in een overzichtelijke (smartphone-)opmaak.

Test het design van je nieuwsbrief

Eerst zien, dan geloven? Klik en zie. Via de tab ‘design testing’ krijg je in het midden van je scherm de nieuwsbrief te zien. Rechts staat een menu met vijftien verschillende mailprogramma’s – van Yahoo Mail tot Outlook versies uit 2003, 2007, 2010 en XP. Klik op één van de mailprogramma’s en je ziet precies hoe het design verandert. Op die manier ga je niet alleen supermakkelijk na hoe het ontwerp eruitziet in de mailprogramma’s, maar ook in Android 2.2, Symbian S60, op een BlackBerry, een iPad en iPhone.

Nieuwsbrief aanpassen vanaf je smartphone

Als nieuwsbrievenmaker kun je vanaf je mobiel ook eenvoudig je nieuwsbrief bewerken. Onze software zelf is namelijk 100 procent mobiel-vriendelijk. In de trein nog snel die titel aanpassen? Zo gepiept. Even op je iPhone checken hoe je nieuwsbrief eruitziet? Geen probleem!

1 antwoord
 1. Berdien
  Berdien zegt:

  Hoi Maria en Carola,

  Wat een interessante mail hebben jullie verstuurd. Het zet mij wel weer aan tot veranderen, en om weer in beweging te komen voor mijn website enz..
  Bedankt!

  groetjes,
  Berdien

Reacties zijn gesloten.