Eenvoudig nieuwsbrieven versturen

Met CreateSend heb je geen technische kennis nodig om nieuwsbrieven te versturen. CreateSend werkt met Campaign Monitor, wereldwijd marktleider op het gebied van e-mailmarketingsoftware. Maak kennis met het meest intuïtieve e-mailmarketingsysteem ter wereld: met meer dan 400.000 gebruikers kun je vertrouwen op ultiem gebruiksgemak! En kom je er toch niet uit of heb je er geen tijd voor? We helpen je graag!


bevestigingsemail-nieuwsbrieven Je eigen huisstijl
Maak een keuze uit verschillende ontwerpen en voeg je logo en de kleuren van je huisstijl eenvoudig toe. De opzet van je digitale nieuwsbrief staat in een handomdraai.


Je eigen opmaak
Schrijf de teksten, plaats afbeeldingen, klik en sleep zonder dat je iets verkeerd kan doen! En als je hulp nodig hebt, is onze klantenservice elke werkdag bereikbaar.


Social media integratie nieuwsbriefContactpersonen
Importeer je bestaande adresboeken met een enkele klik. CreateSend ondersteunt alle bekende formaten van Windows tot Mac en van Hotmail tot Gmail.


Tell a Friend nieuwsbrief Integratie blogs en nieuws
Gebruik de feeds van je website om automatisch het laatste nieuws naar je relaties te sturen. Geen dubbel werk. Dat is nog eens e-mailmarketing zonder omkijken!


Laatste controle
Is je e-mail af? Met een enkele klik ligt het voorbeeld in je mailbox. Elke nieuwsbrief gaat pas de deur uit als je helemaal tevreden bent.


analyticsAnalyse en rapportage
Als je e-mailing is verstuurd, zie je in de statistieken hoeveel mensen je nieuwsbrief hebben geopend en wanneer, welke artikelen het meest gelezen zijn en welke de beste resultaten opleveren. 


Meer informatie?Uitstekende service »